:
Заврши времето кога ВМРО-ДПМНЕ преку своите министри го правеше ОВА!

- Заврши времето кога ВМРО-ДПМНЕ преку своите министри цели 11 години ги задолжуваше граѓаните прекумерно и нетранспарентно без тие да знаат за која цел се создаваат нови долгови што тие ќе ги плаќаат во иднина. Заврши времето на непродуктивни трошења и скапи задолжувања, што беше главна одлика на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ, се вели во денешното сооп

МАКЕДОНИЈА

Нов земјотрес ја погоди Македонија во 23 часот и 26 минути синоќа.   Земјотресот беше со јачина од 2.7 степени според рихтер, на оддалеченост 15 километри од Ресен, а на длабочина од 7 километри.  Серијата...

ПАРИ

И оваа сезона македонските туристи кои патуваат кон Грција се во дилема што смеат да понесат од намирници и пијалаци преку граница.   Според официјалните прописи, во Грција не е дозволен внес на...

СВЕТ

Романски цариници разоткриле бизарен начин на шверцување на цигари.   Трупците од Украина, иако не делувале воопшто сомнително, во себе криеле големо изненадување. Иако шверцерите направиле се' за да ги...

LIFE - Забава, култура, спорт...

Еден велосипедист одлучил да се повози по шумите во околината на канадскиот град Ферни, но таму во тревата го дочекало непријатно изненадување.   Имено, несреќниот велосипедист го нападнала пума. Штом...

.

ПРЕБАРАЈ